Перес: Ще изпратим Касияс както трябва


Н. Гавазов

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес коментира напускането на дългогодишния вратар на отбор Икер Касияс и обеща, че бившият капитан, който премина в Порто, ще бъде изпратен с почести.

"Икер ни остави, защото това бе неговото желание. Никой в Реал не е искал той да напуска. Той получи предложение и ни попита, а ние уважихме неговия избор. Разбирам, че Икер иска да започне нов етап в своята кариера. Исках той да завърши кариерата си в Реал, но разбирам неговия избор. Ние с него винаги сме имали добри отношения", заяви Перес.

"Феновете го смятат за един от най-важните играчи в клуба. Разбира се, искаме да го изпратим както трябва. Искаме да му организираме прощален мач и водим преговори с Порто за евентуално участие в Купа Бернабеу на 12 август", каза още президентът.

"Критиките към дадената ситуация? Свикнал съм с тях. Някои хора правят всичко възможно, за да навредят на мен и на Реал. Този клуб е най-престижният в света. Може и да сме направили нещо неправилно, няма да отричам, но винаги сме се ръководили от интересите на Реал", завърши Перес.

 

159