Анчелоти: Не заслужавахме да загубим


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели мнението си за мача с Валенсия от 17-я кръг на Примера дивисион. Както е известно, столичани претърпяха поражение с 2:1 при гостуването си на "Местая", с което сложиха край на победната си серия от 22 двубоя.

"Струва ми се, че проведохме добър мач и не заслужавахме да загубим, но не провървя в това, че не можахме да вкараме още. Нямам претенции към работата на отбора. Не винаги може ефективно да се използват положенията. Днес ние не успяхме да ги реализираме в много важни моменти от играта", заяви Анчелоти.

"Това поражение идва след 22 поредни победи. Рано или късно това щеше да се случи. Досега много добре играехме и ще продължим да го правим. Съдията работи нормално. Имаше много спирания, имаше много удари по краката. След мача му казах, че е провел отличен мач. Валенсия е силен отбор, който много добре се подготви а срещата и се сражаваше на терена. Моите поздравления към тях. В сряда трябва да се проявим по най-добрия начин в мача с Атлетико. Отборът се чувстваше добре физически, включително и в самия край на двубоя", заяви Анчелоти.

 

129