Барса без проблеми срещу Сосиедад (видео)


В. Мухарски

Барселона записа убедителна победа с 4:1 срещу Реал Сосиедад в среща от 6-я кръг на Ла Лига, която се игра на "Ноу Камп". Двете звезди на каталунците Неймар и Лео Меси показаха, че постигат все по-добро разбирателство и се отчетоха с по едно попадение.

Бразилецът откри резултата в 5-ата минута, когато Алексис центрира успоредно на вратата, а няколко защитника не пресякоха топката и Неймар я засече отблизо в мрежата - 1:0. Малко преди това Сеферович нацели гредата. В 8-ата минута Неймар асистира на Меси, след като бе изведен по лявото крило, центрира зад защитата и оставеният непокрит на втората греда Меси с летящ плонж засече с глава.

В 23-ата минута Серхио Бускетс направи резултата класически, а през първата част Меси нацели и греда. В 63-ата минута гостите върнаха един гол, след като Агирече овладя много технично топката в наказателното поле, завъртя се и между двама души поднесе топката за Де ла Бея, който отблизо се разписа за своя тим. В 76-тата минута Лео Меси изработи четвърти гол за своя тим, който бе  Марк Бартра.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



118