Реал започва контролите с победа (видео)


В. Мухарски

Реал Мадрид започна с разгромна победа лятната си подготовка. "Белия балет" се наложи с 6:0 над английския Борнемут в първата контрола на испанците преди началото на този сезон. По този начин Карло Анчелоти записа успешен дебют начело на Реал.

Кристияно Роналдо вкара първите два гола в мача, а преди почивката се разписа и Сами Кедира. В 22-ата минута CR7 изпълни перфектно пряк свободен удар и завъртя топката над стената, а вратарят бе безпомощен  - 1:0. В 41-ата минута Иско пробва да изведе Роналдо, но топката отиде към Елфик, който обаче не я овладя и така тя отиде в Кристиано, а португалецът спокойно преодоля вратаря и вкара - 2:0.

В 45-ата минута, след центриране от корнер, топката бе отклонена към Кедира и той вкара до страничната греда и направи резултата класически. След почивката Гонсало Игуаин, Анхел ди Мария и Касемиро добавиха нови три гола. В 47-ата минута Алваро Мората изведе добре Игуаин и той се разписа за 4:0. В 68-ата минута скоростен пробив на Ди Мария завърши с гол, а в 82-ата минута Касемиро се разписа, след като преди това размени двойно подаване с Ди Мария.

Дебют с бялата фланелка записаха новите попълнения Иско и Ияраменди, както и завърналият се в тима Карвахал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



127