Галатасарай победи, но Реал продължава напред (видео)


В. Мухарски

Галатасарай победи Реал Мадрид с 3:2 в реванша от 1/4-финалите в Шампионската лига. Въпреки това, "белите" продължават напред в турнира, благодарение на победата си с 3:0 в първата среща, която се игра в испанската столица. Днешният мач започна отлично за "Белия балет". Звездата на отбора Кристиано Роналдо изведе тима си напрад в резултата още в 8-ата минута.

Йозил изведе Кедира, а той центрира остро към CR7 и португалецът отблизо бе точен - 0:1. След почивката турският тим обърна резултата в своя полза. В 58-ата минута, след центриране в наказателното поле на гостите, Емануел Ебуе със страхотен шут разстреля Диего Лопес за 1:1.

В 71-ата минута Снайдер се справи с двама защитници на Реал и реализира втори гол за своя тим - 2:1. Секунди по-късно резервата Нордин Амрабат центрира по земя и Дрогба отклони топката с пета, давайки реални надежди на по-голямата част от феновете по трибуните. В крайна сметка до нов гол стигнаха гостите, а той бе факт в края на мача и бе дело на Кристиано Роналдо.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



192