Пелегрини: Можеше да постигнем повече, ако не бяха глупавите ни грешки


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Малага Мануел Пелегрини коментира резултата от срещата от 19-ят кръг на Примера дивисион против Барселона. Както е известно, каталунците не оставиха никакви съмнения относно превъзходството си и постигнаха победа с 3:1. Според чилийският специалист, в двубоите срещу Барселона е нужна постоянно концентрация, която неговите възпитаници не са показали.

Барселона е голям отбор. Извършихме глупави грешки през първото полувреме и съперникът се възползва. След това вече те се чувстваха комфортно на терена. След почивката само четири минути след началния съдийски сигнал те ни поставиха в още по-затруднено положение. Чувствам, че можеше да разчитаме на повече, ако не бяха глупавите грешки", заяви Пелегрини след снощния мач.

„В двубоите срещу Барселона е необходимо да имаш високо ниво на концентрация, ниво на игра, която няма да позволи на съперника да владее топката толкова много. През първото полувреме нещата се получаваха и те нямаха много ситуации, но беше важно кой ще вкара пръв. Това се отдаде на Барса. Надявам се в мачовете за Купата ще се представим по-добре", каза още наставникът на Малага.

 

112