Роналдо: Всички трябва да уважаваме решенията на Моуриньо


Н. Гавазов

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо след срещата-реванш от осминафиналите на Купата на Испания със Селта призна, че е впечатлен от играта на отбора. Както е известно, португалецът се превърна в герой на мача, оформяйки хеттрик и помагайки за победата с 4:0. Роналдо разказа и за своята форма, а също така призова да се уважават решенията на старши-треньора Жозе Моуриньо.

„Отборът игра идеално. Започнахме много добре и вкарахме гол още във втората минута. Това беше много важно, за да постигнем необходимия резултата и да се класираме за следващият рунд. През второто полувреме положението ни стана комфортно, тъй като резултата нарасна на 2:0 за нас. От моя гледна точка се построихме грамотно след изгонването на Рамос и не позволихме да се усети липсата му", заяви Роналдо след мача.

„Искам да помогна на Реал Мадрид да постигне своите цели в Купата на Испания, Шампионска лига и да направи всичко възможно в шампионата на Испания. Моуриньо? Той е голям професионалист. Добре го познавам и трябва да уважаваме решенията му", каза още португалецът.

 

143