Луис Гарсия: Марсело? Реал има друго момче за 30 милиона евро


Н. Гавазов

Защитникът на Реал Мадрид Марсело може да пропусне утрешният мач от 22-я кръг на Примера дивисон срещу Хетафе заради травма. Двубоят е на „Колизеум Алфонсо Перес" и според много специалисти, отсъствието на бранителя ще предизвика проблеми за отбора на Жозе Моуриньо, още повече, че домакините са шести мач без загуба, постигайки четири победи в този отрязък от време, което потвърждава добрата им форма.

Но наставникът на Хетафе Луис Гарсия не смята, че отсъствието на Марсело би се отразило върху представянето на „белите".

„Ако не играе Марсело, ще играе момче, което струва 30 милиона евро (Б.ред. Фабио Коентаро). Лошото е, че за нас няма да може да играе Дани Гуис. Но аз се надявам, че през втората половина на сезона той ще стане важна част от отбора", заяви Гарсия.

„В момента Реал се намира в най-добра форма от всички отбори в шампионата. Но срещу тях се изправя Хетафе, който също е в добра форма. Надявам се да я запазим и в бъдеще. Реал загуби красиво от Барселона, но с лекота спечели мачовете си от шампионата. Очаква ни интересен двубой", допълва наставника на Хетафе.

 

119