В Реал взеха на мушка Йозил


Н. Гавазов

Бордът на директорите на Реал Мадрид е взел на прицел полузащитника на отбора Месут Йозил, съобщава пресата на Пиринеите. Според El Mundo Deportivo, напоследък производителността на полузащитника е много ниска, а хаотичното му поведение на терена е свързано с нощния живот на футболиста, което естествено не се одобрява от ръководството. Източник на въпросното издание дори признава, че по време на коледното парти в сряда вечер, един от футболните шефове е отправил остра забележка към Йозил относно неговия начин на живот.

В действителност, играчът от турски произход не дава най-доброто от себе си през настоящия сезон и представянето му на терена контрастира с изявите му през миналия сезон. Според мнозина специалисти, единствено контузията на Кака е попречила на бразилеца да заеме титулярното място в отбора, а Йозил да бъде закотвен на пейката.

В последната среща на Реал Мадрид от Шампионската лига срещу Аякс, камерите уловиха как Йозил отправя жестове на недоволство срещу Моуриньо. Въпреки това, Месут игра срещу Барселона, но направи един лош мач, което е преляло капката на търпението.

В края на снощната традиционна вечеря присъстващите журналисти и шефовете са останали насаме, като най-обсъжданата тема е била тази за Йозил. Общото мнение е, че нощният живот на даден играч показва, че той не е истински професионалист. Всичко това показва, че немският национал най-вероятно ще бъде закотвен на пейката и това ще стане още по време на срещата от 17-я кръг на Примера дивисион срещу Севиля.

 

97