Албиол: Реал е отборът, който дава най-голямо шоу на света


Н. Гавазов

Защитникът на Реал Мадрид Раул Алиол заяви в навечерието на срещата от 13-я кръг на Примера дивисион срещу Валенсия, че с играта си неговият отбор създава по-голямо настроение на трибуните и привлича повече зрители. Както е известно, в събота вечер лидерът в класирането на Ла Лига е изправен пред тежко гостуване на „Местая", но това не притеснява 26-годишният бранител, който смята, че „белите" ще излязат с чест от двубоя.

„Ние сме отбор, който дава на хората по-голямо шоу. Зрителите ни с възхищават на всеки мач. Тази година сме още по-добри, подобрихме много аспекти в играта си и това ще ни помогне да постигнем нашите цели. Движим се в правилната посока", заяви Албиол за RNE Radio 3.

„Това, което искат зрителите е да атакуваме и ние играем атакуващ футбол. Ние сме най-динамичния отбор в света. Това е нашата силна страна", допълва защитникът.

„Мачът на „Местая" ще бъде много специален за мен, защото аз съм израснал във Валенсия, учил съм там и завръщането ми обратно в този град е наистина е едно специално нещо за мен. През последните години постоянно имаме успехи срещу тях и се надявам,ч е в събота това ще продължи", допълва Албиол.

 

138