Мбапе: Какво мислят хората е най-малкото ми безпокойство


Н. Гавазов

Нападателят на френския национален отбор и Реал Мадрид Килиан Мбапе говори за отношението си към мнението на другите за него.

"Намирам се в момент от живота и кариерата си, в който вече не обръщам внимание на това. Идвам, играя и давам всичко от себе си, за да помогна на отбора. Какво мислят хората е най-малкото ми безпокойство“, цитира Marca думите на Мбапе.

На 3 юни Мбапе официално стана играч на Реал Мадрид. На 16 юли се състоя представянето му като играч на Кралския клуб. Преди това в медиите се появи информация, че заплатата на френския нападател е 30 милиона евро на година плюс бонуси за отбелязани голове. Договорът на Мбапе включва и обезщетение от 1 милиард евро. Този сезон нападателят изигра пет мача във всички турнири, в които отбеляза три гола.

Наскоро френският журналист Даниел Риоло разкритикува остро нападателя Килиан Мбапе. Според експерта нападателят е пренебрежителен към хората около себе си и феновете на френския национален отбор, показвайки безразличието си към тяхното мнение.

37