Marca: Барселона предложи 36 милиона евро за Фабрегас


Н. Гавазов

Барселона е все по-близо до това да постави точка на трансферната сага с капитана на Арсенал Сеск Фабрегас, съобщава в днешния си брой Marca. Както е известно, лондончани дадоха ясно да се разбере, че нямат никакво намерение историята с техния капитан да се проточва и определиха на европейския шампион срок от десет дни, през които каталунците трябва да отправят достойно предложение за испанския национал или да престанат да занимават футболната общественост с темата „Фабрегас".

Както съобщава Marca, в момента преговорите са достигнали своята мъртва точка, тъй като Арсенал поиска от Барселона да подобри последното си официално предложение за национала, което беше в размер на 27 милиона евро и бе незабавно отхвърлено от „артилеристите".

Все пак, в опита си да бъдат стартирани нови преговори, вицепрезидентът и спортният директор на европейския шампион в петък пристигнаха изненадващо в Лондон и според източник на изданието, са предложили 36 милиона евро за Фабрегас. Тази сума вече може наистина да послужи като сериозен аргумент и преговорите между страните да бъдат възобновени.

В същото време, настроението в Барселона е наистина приповдигнато и оптимистично. Старши-треньорът Пеп Гуардиола и помощниците му смятат, че шансовете за това, Сеск да дойде на „Камп Ноу" са наистина големи.

 

87