Реал Бетис обвърза Иско с нов договор


Н. Гавазов

Реал Бетис направи голям удар, като обвърза звездния полузащитник Иско Аларкон с нов тригодишен договор след изключителна първа половина от сезона на "Бенито Виламарин".

Иско първоначално подписа краткосрочен договор за един сезон миналото лято, след като беше безработен повече от шест месеца. Напускането му от Севиля породи съмнения за бъдещето му, но Иско се завърна в по-добра форма, отколкото някой в ​​Бетис можеше да си представи. Загубата на предишния оркестрант Серхио Каналес остана почти незабелязана.

Сега Иско подписа удължаване и подпечата бъдещето си за това, което може би ще бъде последният му престой на най-високо ниво. Акаунтът на Бетис в социалните медии го обяви в стилен моден стил, избирайки съотборника си Айтор Руибал за ролята на героя на Саша Барон Коен Али Джи – преименуван на Али Гений на Иско.

Когато сделката изтече, Иско ще бъде на 35. Бившият плеймейкър на Реал Мадрид имаше и освобождаваща клауза от 10 милиона евро, но тя беше увеличена, въпреки че все още не се знае с колко. Тъй като Набил Фекир все още не е в най-добрата си форма след контузия, Каналес си отиде и различните крила на Бетис се борят да постигнат ефекта, който искат, Иско беше движещата сила зад тяхната атака през този сезон.

 

230