Касияс поздрави Барселона със спечелването на титлата


Н. Гавазов

Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс поздрави историческия съперник на неговия отбор - Барселона, със спечелването на шампионската титла на страната. Както е известно, каталунците завършиха 1:1 с Леванте в сряда вечер в мач от 36 кръг на Примера Дивисион и два кръга преди края на първенството са недостижими на върха. Съперничеството между Реал Барселона достигна своя апогей през тази пролет, когато в рамките на един месец двата отбора се срещнаха общо четири пъти, а милионите любители на футбола станаха свидетели на редица скандални сцени.

Въпреки напрежението между двата клуба, Касияс не пропусна да поздрави Барселона.

„Трябва да отдам на Барселона моите поздравления. Това е тежко първенство и за да го спечелиш, наистина трябва да си много добър. Аз ги поздравявам от мое име и от името на Реал Мадрид. Те бяха приятелски настроени, когато спечелихме Купата на Краля, сега трябва да отвърнем със същото", цитира авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. думите на Касияс.

„Щастлив съм за приятелите ми, които се намират там. Аз се познавам с всички играчи на Барселона. Разбира се, имаше много полемика след четирите „Ел Класико", но всичко вече е забравено", допълва вратарят на Реал.

 

84