Реал отново с шокиращ трансфер


Н. Гавазов

Испанският футболен клуб Жирона представи на обществеността своето ново попълнение - 24 годишния полузащитник Маркос Тебар, който бе закупен от Реал Мадрид за повече от шокиращата сума от 100 евро. Футболистът, който е възпитаник на школата на Кралския клуб от петгодишна възраст, подписа с каталунския клуб договор за три години, като в първите три години Реал може да си го изкупи за същата сума.

През изминалия сезон Тебар намери място в първия състав на „белите", но сегашният старши треньор Жозе Моуриньо се отказа от услугите на полузащитника за новия сезон и играчът реши да премине в клуба от Сегунда Дивисион. По време на вчерашната презентация Тебар заяви, че иска по-скоро да забрави за това, че Моуриньо му е отказал да даде шанс и обеща да направи всичко по силите си, за да помогне на новия си отбор.

Тебар бе един от първите футболисти в Кралския клуб, който приветства идването на Специалния, а малко след това обяви, че португалският специалист е"страхотен като човек и треньор". Очевидно обаче това не му помогна и така в следващите три години възпитаникът на мадридчани ще играе за Жирона.

Снимка: офиц. сайт на Реал Мадрид

114