Реал Мадрид се разправи със Сосиедад в мач със седем гола (видео)


В. Мухарски

Реал Мадрид се наложи над Реал Сосиедад с 5:2 в мач от 23-ия кръг на Ла Лига. Двата тима изиграха интересен мач и феновете по трибуните останаха доволни от видяното. Лукас Васкес откри в първата минута. Роналдо центрира отляво, Лукас Васкес успя да стреля с глава и прати неспасяема топка към левия ъгъл на вратата. В седмата минута Марсело подаде към Бензема, френският стрелец чукна топката, но нямаше късмет и тя се отби от гредата.

В 27-ата Кристиано Роналдо удвои. Асенсио намери Марсело, който центрира успоредно на голлинията към непокрития Кристиано, който отбеляза с лекота от около десетина метра - 2:0.

В 34-ата Тони Кроос направи резултата класически. Даниел Карвахал бе със заслуга за това попадение, след като асистира на Тони Кроос на дъгата, а той моментално стреля фалцово за 3:0. В 37-ата Роналдо вкара за 4:0, след като се извиси и стреля с глава при корнер.

В 52-ата Хуанми нацели греда, а в края на мача дъждът от голове отново бе факт. В 74-ата точен за баските беше Йон Баутиста, а в 80-ата Кристиано оформи своя хеттрик, а в 82-ата точен беше Асиер Ияраменди, който оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



145