Байерн все още няма намерение да уволнява Нагелсман


Н. Гавазов

Байерн все още няма да уволнява Юлиан Нагелсман, но от ръководството на клуба искат той да промени начина си на работа.

Според Sky Sport Deutschland към момента ръководството на мюнхенския клуб няма намерение да уволнява 35-годишния треньор. Шефовете очакват Байерн да промени ситуацията след четири мача без победа в Бундеслигата и в следващия кръг тимът да спечели.

Освен това ръководството на Байерн иска Нагелсман да направи корекции в начина, по който управлява отбора и да се научи как да го управлява по-добре в кризисни ситуации като настоящата.

Отбелязва се, че се очаква треньорът да има по-добра комуникация с играчите, които не винаги са включени в състава. От клуба от Мюнхен обърнаха внимание на интервю с полузащитника Райън Гравенберх, който публично изрази недоволство от количеството игрово време, въпреки че прекара в отбора само няколко седмици. Леон Горецка също наскоро трябваше да се обяснява, че е готов да бъде в стартовия състав на Байерн.

Ръководителите забелязват както недоволство от треньора в отбора, така и разгорещено обсъждане на настоящата ситуация в медиите. Очаква се Нагелсман да промени начина, по който общува с журналистите в бъдеще.

Въпреки това ръководството на Байерн продължава да подкрепя треньора.

392