Байерн Мюнхен спечели мач с изобилие от голове (видео)


F.

Унион Берлин и Байерн Мюнхен изиграха мач от 10-ия кръг на Бундеслигата. След голово пиршество надделя лидера в класирането с 2:5.

Мачът започна удар и още в 14-та минута след свирена дузпа Левандовски откри резултата с 0:1 за гостите. В свой стил Лева не спря дотук и отбеляза втори гол само след 10 минути. След няколко пропуска в 35-та минута Сане успя да се разпише за 0:3 след като Коман центрира, а Томас Мюлер чукна топката към него.

Последваха добри минути и за Унион Берлин. В 43-та минута Гиселман стреля към мрежата на гостите и ударът му се оказа точен за 1:3. Само минута по-късно Бекер също беше точен, но при вдигнат флаг за засада. След почивката домакините играха много силно и създадоха много работа за Нойер. В 61-та минута Коман получи топката на границата на наказателното поле и не сгреши за 1:4. Само 4 минути след това Унион продължи настървено да търси гола и Риерсон, който току-що бе влязъл в игра, отбеляза второто попадение за отбора си за 2:4. Финалният гол в мача дойде в 79-та минута от Мюлер, който не пропусна да запише името си в списъка с голмайстори и оформи крайното 2:5.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



268