Рафаел: Благодаря на Юнайтед, Великобритания и Сър Алекс


Н. Гавазов

Защитникът на Олимпик Лион Рафаел Да Силва благодари на Манчестър Юнайтед и на Сър Алекс за възможността да играе на най-високо ниво. Както е известно, вчера бразилецът завърши своя преход в Олимпик Лион. Малко преди френският клуб да обяви сделката, Рафаел публикува в своя акаунт в Twitter обръщение към феновете на Юнайтед. Сега футболистът направи това и в своя Instagram.

"Искам да благодаря на феновете на Манчестър Юнайтед за тяхната любов. Там преживях невероятни моменти, тъй като осем години носих фланелката на един от най-големите клубове в света. Благодаря, Манчестър Юнайтед. Също така искам да благодаря на всички сътрудници, които винаги са се отнасяли към мен с голяма любов и са ми отделяли голямо внимание.

Благодаря, Великобритания, аз значително израснах не само като играч, но и като човек. Получих уроци, които ще помня за цял живот.

Благодаря, Сър Алекс Фъргюсън за това, че винаги вярвахте в моята работа и за всичките врати, които отворихте пред мен. Сега съм на нов път, пред ново изпитание, Бог да ме благослови!", написа Рафаел.

 

155