Гути: Бъдещето ми е свързано с Бешикташ


Н. Гавазов

Полузащитникът на Бешикташ Хосе Мария Гутиерес - Гути заяви, че няма никакво намерение да се завърне в Реал Мадрид, тъй като смята да завърши кариерата си в Турция. Както е известно, бившият испански национал напусна Кралския клуб, за да дойде в истанбулския гранд през миналото лято, след като прекара на „Бернабеу" цялата си дотогавашна кариера.

В интервю за испанската TVE , Гути заяви, че дори да получи покана от Реал Мадрид, той никога не би се върнал в бившия си отбор. По този начин, полузащитникът успокои своите фенове, след като през миналата седмица няколко спортни издания го свързаха с трансфер в Лех Познан и Легия Гданск.

34-годишният играч призна, че в началото му е било трудно в Бешикташ, но подчерта, че сега всичко е нормално и той не смята да напуска турския гранд.

„През първите си пет месеца в Турция мислех да се върна в Испания и да се откажа окончателно от футбола. Това бяха трудни времена, защото не можех да свикна с местната култура и език. Имах проблеми с глезена и се бях отчаял. Но сега всичко е нормално и аз смятам именно тук да завърша кариерата си", заяви Гути.

„В Реал Мадрид дори и да ме поканят, аз няма да отида. Мисля, че това бе правилния момент, в който си тръгнах, защото вече нямаше място за мен в този отбор", допълва полузащитника.

 

268