Просълзеният Стенли: Искам да празнувам още 50 години (видео)


В. Мухарски

Българският капитан Стилиян Петров отпразнува днес рождения си ден в компанията на своите съотборници от Астън Вила. "Толкова е хубаво, искам да празнувам още 50 години!", си пожела за 33-ия си рожден ден Стeнли. Сърцатият полузащитник, който се бори с остра форма на левкемия, беше изненадан от съотборниците си в Астън Вила, които го просълзиха с подаръка си - малка торта, както и поздрав, който му изпяха.

"Да, ставам на 33 днес. Хубаво е, получих толкова много пожелания, sms-и. Страхотно е. Това е добър ден за мен. Надявам се да продължа да получавам тези съобщения още 50 години", пожела си Стилиян.

"Страхотно е, че получих толкова много подкрепа. Искам да благодаря на всички за подкрепата. Понякога е тежко, когато преминаваш през химиотерапия и хората ти пращат съобщения. Искам обаче да благодаря на всички, защото подкрепата е страхотна и ми помага изключително много. Изкарах трудни три месеца, но сега съм на върха на хълма", сподели сърцатият полузащитник.

"Няма как, пътят е такъв. От самото начало знаех как ще бъде. Сега се чувствам по-добре, за малко се прибирам вкъщи и ще се насладя на времето с приятелите и семейството си. Сега всичко е наред", увери още Стилиян Петров пред сайта на Астън Вила.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



143