Левски взе точка от Локо София на стадион Славия (видео)


В. Мухарски

Локомотив София и Левски не успяха да се победят, завършвайки наравно 1:1 в среща от 23-ия кръг от родната "А" група. Срещата се игра на стадион "Славия", тъй като спортното съоражение на "железничарите" няма лиценз. "Червено-черните" повече могат да съжаляват, че не взеха трите точки, тъй като сериозни пропуски за тима направиха Антонио Павлов, Младен Стоев и Борис Кондев.

Столичното Локо откри резултата в 32-ата минута. Тогава Милиев не се намеси добре и Даниел Пеев овладя топката, напредна няколко метра и с прехвърлящ удар преодоля Пламен Илиев - 1:0. Левски все пак стигна до изравнителен гол в 79-ата минута, а негов автор бе Жуниньо от пряк свободен удар, при изпълнението на който с основна вина за попадението бе вратарят на "железничарите", който не построи добре стената и освен това не се намеси добре - 1:1.

Този гол даде импулс в играта на Левски, но до нов гол не се стигна и така двата тима си поделиха по една точка. Минута преди края Стефан Станчев бе изгонен и "сините" останаха с човек по-малко.

Снимка: Илияна Енчева

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



210