Николай Костов: Не съм очарован


В. Мухарски

Старши-треньорът на Левски Николай Костов заяви след победата с 2:1 над Черно море, че не е очарован от играта на своя тим.

"Получи се добра атмосфера и благодаря на феновете, че подкрепиха отбора. Не съм очарован от начина, по който победихме, но в отбора имаше известно напрежение. Радвам се, че спечелихме. Това беше едва първият мач и ни трябваше победа за самочувствие. Сработваме нов отбор, имаме нови играчи. Нормално е в някои мачове може да има липса на концентрация", каза Костов.

"Имахме проблеми с Георги Божилов и на Христо Йовов не му вървеше играта. Мисля, че смяната се получи, защото Даниел Димов обра доста топки и заздрави играта ни в средата на терена", каза още Костов, цитиран от БТА.

Наставникът на Черно море Стефан Генов също коментира мача.
 
"Заслужена победа на Левски и незаслужена загуба за Черно море. Победиха с класа и изпълнители, които успяха да реализират положенията си. Ние имахме контрол в мача и ми е неприятно, че пропуснахме толкова възможности за гол. Трябва ни класа. Съперникът разполага с класни футболисти, но ние се стараехме много", каза Генов.

Снимка: Илияна Енчева

202