Лудогорец не се справи с третия в Полша, Берое падна от слабаци (видео)


В. Мухарски

Лидерът в "А" група Лудогорец и Полония (Варшава) завършиха наравно при резултат 0:0 в контрола, играна в турския курорт Анталия. Най-опасното положение в срещата бе в 47-ата минута, когато бе отсъдена дузпа за българския тим за нарушение на Пачински срещу Кишада. Генчев обаче би слабо и вратарят Лива улови топката.

Това бе четвърта проверка за българския отбор на турска земя, като преди това разградчани постигнаха две равенства и една загуба. Тимът на Полония е трети във временното класиране на полското първенство - на 6 точки зад лидера Шльонск, който отстрани Локомотив София от тазгодишното издание на Лига Европа.

В друга среща с българско участие днес, Берое загуби с 0:1 от румънския втородивизионен Динамо II (Букурещ). В 79-ата минута Паун вкара единствения гол в мача. Срещата се игра пред погледа на наставника на Литекс - Христо Стоичков, който наблюдава контролата в компанията на новия спортно-технически директор на старозагорския клуб Петър Хубчев. Динамо преди няколко дни загуби с 1:3 от Миньор (Перник).

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



120