Николай Костов: Има промяна в отбора, доволен съм


В. Мухарски

Дебютиралият с победа начело на Левски треньор Николай Костов коментира победата с 2:1 над Берое в Стара Загора.

"Да, Доволен съм от старанието на играчите. Попринцип не трябваше да се очакват чудеса, защото съм от малко време с играчите. Тази победа срещу противник като Берое е плод на доста сериозна работа и отношението на всички играчи не само в днешния мач, но и на тренировките. Показахме добра организация и от това съм доволен. Трябва да продължаваме да работим по организацията на играта във фаза атака, изнасянето на топката и притежанието й. Днес се видя, че има положителна промяна в отбора. Доволен съм. Поздравявам всички играчи и феновете ни", заяви специалистът.

"На пресконференцията преди мача ви казах, че съм много изморен и спя едва по 4-5 часа, за да намалите въпросите към мен. Сега вече съм отпочинал много добре и съм готов за работа. Радостното е, че победихме", заяви Костов.

“Отсега нататък така ще играем, с един опорен халф. Искам офанзивен и бърз футбол. Старахме се да създадем компактност в състава. Играчите ми бяха организирани и нахлуваха много бързо в половината на съперника”, добави наставникът.

“Аз съм доволен и от играта, за разлика от г-н Батков. Демонстрирахме добро поведение особено в защита”, допълни новият треньор.

117