Новият треньор на Левски: Още не мога да запомя имената на играчите


В. Мухарски

Новият старши-треньор на Левски Николай Костов говори пред медиите на стадион "георги Аспарухов" като заяви, че все още не може да запомни имената на играчите. Бившият наставник на Металург Донецк изведе "сините" за първа тренировка след като от днес официално зае мястото на треньорската пейка от Георги Иванов. Гонзо вече изпълнява функции на спортен директор на "сините"

"Първа тренировка на отбора. Първото нещо, което направих бе да поздравя футболистите за вчерашната победа над Локомотив Пловдив. Тези спечелени три точки могат да се окажат доста важни, дори за спечелване на титлата, тъй като ние се борим именно за този трофей. Запознал съм се със всички, но все още не мога да запомня имената на всички футболисти. Наблюдавал съм доста отбора на Левски", започна Костов.

"На първата тренировка си поговорихме 25 минути, направихме си дори метод, по който ще се осъществява комуникацията с футболистите. Вие също ще сте доволни, че сте присъствате на всяка тренировка, надявам се да не останете разочаровани, че няма да можете да стоите дълго време, тъй като и ние трябва да си свършим работата", каза още Костов.

"След вчерашня мач не съм критикувал никого. Локомотив Пловдив е доста сериозен отбор, а момчетата обърнаха мача. Не им беше лесно. Има някои неща, които трябва да се подобряват. Труден е периодът сега за отбора. Остават още три мача, има натрупана умора в играчите. Самите те не са очаквали такава неуспяваемост до този момент и това им влияе зле. Надявам се, че ще има подобрение в играта на отбора", завърши Костов.

120