Още един отбор е на път да изчезне от футболната карта на България


Н. Гавазов

Циркът, наречен български футбол очевидно има с какво още да изненада малобройните си почитатели, след като поредният футболен отбор е на път да изчезне. Както съобщава www.pfcchavdar.com., вчера футболистите на Чавдар Бяла Слатина са си събрали багажа и са заминали по родните си места.

Причината е повече от ясна. Футболистите имат да получават пари, и то не малко. В последно време състезателите са взели само частичен аванс, а за пълно разплащане никой не се нагърбва да каже кога ще има, допълва www.pfcchavdar.com. Топката се прехвърля от членове на УС на клуба към хора от щаба и футболни деятели, които нямат нищо общо с осигуряването на финансите в отбора. От постоянното вдигане на рамене и „намери ти" страдат играчите.

Според информацията, вчера футболистите на Чавдар са си „обрали крушите", а в Бяла Слатина е останал само старши треньорът на тима Диян Божилов и четирима от местните играчи. Нормален тренировъчен процес до срещата със Спортист Своге, която е в събота, няма да има. Не е ясно циркът до кога ще продължава, но единственото решение е да се извадят пари и футболистите да получат това, което имат да взимат. Кой ще ги извади и кога това ще се случи - никой не знае.

Снимка: www.pfcchavdar.com.

87