Тасевски: Лудогорец да не си правят илюзии, ще ги бием


В. Мухарски

Халфът на Левски Дарко Тасевски бе награден за играч на 6-ти кръг в анкетата на Пресклуб "България". Македонецът призна, че Гара Дембеле липсва на отбора, но се надява новият нападател да го замести.

"За мен е чест да получа тази награда. Амбициите ми с Левски са много високи. Стремим се да спечелим всички възможни купи, работим здраво и дано постигнем желаното", заяви Тасевски.

"Пркорът ми "Дарко Пасевски" го получих благодарение на целия отбор. През миналия сезон Левски играеше хубав футбол. Тогава аз само подавах на Дембеле, а той вкарваше голове. Каквото и да си говорим, той липсва на Левски. Гара Дембеле е нападател от висока класа. Сега имаме нов отбор, нов нападател и дано да успее да го замести. Който не е бил в Левски, той не знае за какво напрежение става въпрос", добави македонецът.

"На новите играчи не им е лесно, защото няма кой да ги чака да се развиват. От първия мач започват атаките от страна на медиите. Аз вече свикнах, но на младите им се отразява негативно. Мачът, в който ме изкараха от групата... Този мач ме направи по-силен", коментира Дарко.

"Поздравления за Лудогорец. Направиха стадион, терен, има еуфория преди срещата, но ние сме Левски и отиваме в Разград да бием", завърши Тасевски.

124