Атлетико ще се разправи с новака Леганес


F.

Атлетико Мадрид – Леганес
Стадион: "Метрополитано“, Мадрид
Дата: 20.10.2024 г.
Час: 17:15

Амбициозният тим на Атлетико Мадрид записа второ поредно равенство в Примера и общо пето до момента. В предишния кръг "дюшекчиите“ поведоха в 1-ата минута при гостуването си на Реал Сосиедад, но допуснаха изравняване в края на мача за крайното 1:1. Така възпитаниците на Диего Симеоне отново пропуснаха възможност да се доближат до лидерското място, като столичани са 3-ти и имат 17 точки.

Леганес бързо успя да вземе поправителния и след само един сезон в Сегунда "лос пепинерос“ са обратно в елитната дивизия. Малцина бяха тези, които смятаха, че клубът от покрайнините на Мадрид ще може да се върне бързо обратно в Ла Лига, но Леганес почти през цялата последна кампания бе водач в долния ешелон и заслужено го спечели. Сега целта пред хората на Борха Хименес ще е да се затвърдят отново в Примера, като запазят елитния си статут.

Факт е, че след първите 10 кръга на кампанията Леганес се намира непосредствено над зоната на изпадащите и е с 8 точки, заемайки 17-та позиция. В момента отборът е в серия от три поредни равенства, като в предишния кръг "лос пепинерос“ направиха 0:0 у дома срещу Валенсия.

Прогноза: Атлетико Мадрид – Леганес 4:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
56