Левски е близо до едно последно ново попълнение


F.

На "Герена" са си дали още 7 дни срок, в който трябва да решат дали ще привлекат още един нов.

По принцип в Левски смятаха, че селекцията е приключена с трансфера на Кристиан Макун. Все пак шефовете си оставиха вратичка, че може да си позволят още един футболист, стига да изпадне име, което си заслужава.

На този етап "сините" се оглеждат за още един опитен вратар, както и за халф, който ще може да вършее от едната врата до другата.

По-вероятно е обаче да отложат привличането на футболисти за въпросните постове за зимата, когато е планирано да се подсилят с още трима играчи.

Очаква се, разбира се, да има и нова порция продадени, ако отново дойдат добри оферти. Твърди се, че в момента има сериозен интерес от страна на руски тимове към двама от титулярите на Станислав Генчев, а отбори от Западна Европа следят изкъсо Асен Митков.

Последният обаче е контузен. И в момента тренира по индивидуална програма. Такава ще има и за Фабио Лима. Вчера стана ясно, че той има проблем в задната част на бедрото. Така Станислав Генчев няма да може да го ползва за втори път, след като се завърна на "Герена" като треньор, пише "Мач Телеграф".

38