Берое близо до трансфер на трима


Н. Гавазов

Мануел Монселио, Исмаел Ферер, Фелипе Чакартеги вече пътуват към Стара Загора и скоро ще се присъединят към Берое, съобщиха от пресслужбата на старозагорския клуб в Инстаграм.

Мануел Монселио е уругвайски атакуващ халф, който притежава и аржентински паспорт. Това ще бъде първото европейско предизвикателство за Монселио. 22-годишният футболист разтрогна договора си под наем с Данубио, за да премине в Берое. Офанзивният полузащитник има 14 мача от началото на 2024 година за Данубио, в които е вкарал 1 гол и има 4 асистенции.

Исмаел Ферер е дясно крило от Испания. 21-годишният футболист за последно игра за Мурсия, за който вкара 2 гола в шестте си двубоя за клуба.

Фелипе Чакартеги пък играе на позицията ляв бек и ще бъде заместник на Жорди Говеа, който пое към Олимпия Любляна. 26-годишният испанец за последно е бил част от испанския Бадахос. Чакартеги е юноша на елитния Севиля.

Очаква се в следващите дни тримата футболисти да подпишат своите договори с Берое, след което да бъдат официално обявени от клуба.

30