Кокала: Левски се задоволи само с един точен удар срещу Лудогорец


F.

Легендата на Левски Емил Велев сподели, че за него срещата с Лудогорец е трябвало да завърши наравно. Той коментира и съдийството на Георги Кабаков като посочи, че според него играта е била твърде често накъсвана.

"След четирите гръмки победи беше ясно, че в Разград ще бъде тежко. От една страна и заради поражението, което понесоха Лудогорец от Карабах. Те имаха няколко промени в титулярния състав.

Това допринесе да са по-мотивирани в този двубой. Видя се, че Левски искаше да играе атакуващо, но се отваряха пространства в защита. От друга страна имаше малко положения за гол пред вратата на Лудогорец. Реалният резултат за мен беше равен. Така го виждах и преди мача, но в една ситуация разградчани поведоха.

Бранителите на Левски не се бяха подредили както трябва. Във футбола понякога трябва и късмет. Като гледам и статистиката Лудогорец имаха и повече положения и удари.

Левски се задоволиха с един точен удар и една топка, която мина покрай вратата. Това е твърде малко за мач, в който искаш да победиш. Лудогорец и Левски са преки конкуренти за титлата. За съжаление "сините" загубиха, но не мисля, че Левски показа нивото от предишните си мачове", каза Велев пред "Мач Телеграф".

37