Тунчев: Имаше ситуации, в които съдията показа странен критерий


F.

Старши треньорът на Арда - Александър Тунчев коментира поражението с 0:1 от Спартак във Варна в мач от петия кръг на efbet Лига.

"Не излязохме по най-добрия начин в мача. Може би има две причини – едната е голът, който допуснахме. До сега не съм си позволявал да казвам нищо срещу съдиите , но в пореден мач леко и тънко изнервя, това ни изнервя. До 30-ата минута не бяхме на себе си. Играчите бяха изнервени, караха се със съдиите и забравиха да мислят за футбол. До 30-ата минута нищо не се получаваше, през второто полувреме само ни липсваше по-голямата концентрация пред гола“, заяви Тунчев.

"За мен имаше ситуации, в които съдията показа странен критерий. Давам пример с една ситуация, в която Борислав Цонев отне топката и в гръб го блъска Ангел Грънчов. Съдията ми казва, че Боби търси контакт. Не го разбирам това, но съдията не ми е виновен, не ме разбирайте погрешно. Съдията по никакъв начин не повлия на резултата, но изнерви ситуацията“, каза още той.

"Подценяваме някои ситуации, говорим за това и на тренировка. Арда е добър отбор, но може да бъде и по-добър. Необходимо е време за новите футболисти да навлязат в ритъм. Нервността ни попречи“, завърши Тунчев в ефира на Диема.

33