Томаш: Трябват ни и нови попълнения


F.

Наставникът на Спартак Варна Александър Томаш остана доволен от победата на своя отбор над Арда с 1:0 в двубой от петия кръг на efbet Лига.

"На моменти ми харесаха някои неща, когато бяхме с топка. Без топка бяхме перфектни. Коренна промяна от мача със Славия. Това показва, че футболистите си взимат поука, но сме далече от това, което искаме. Градим тепърва нов отбор. Имаше много битка, опитваме се да играем футбол. Имахме проблеми и опитваме да завършваме атаките, но това е дълъг процес", сподели той.

"На този етап, ако не вкараме желание и агресия, а играчите да дават над 100 процента от себе си, ще бъде много трудно. Искаме да изградим разпознаваем стил. Това ще отнеме време и ще има лъкатушене. Трябва да променим мисленето на футболистите и се надяваме да успеем", добави специалистът.

"Ще дойде и труден момент, убеден съм. От загубите само трябва да се поучим. Не е лесно да се надгражда, но победите са благодарение на футболистите. Трябват ни и нови попълнения", завърши Александър Томаш в ефира на Диема.

31