Левски ще нощува в Русе преди мача с Лудогорец


Н. Гавазов

Левски начерта плановете си за дните преди двубоя с Лудогорец, съобщава "Тема спорт“. Според източника, "сините" не искат да оставят всичко за последния момент и в петък, ако двубоят не бъде отложен, ще отпътуват с клубния си автобус за Русе, където ще проведат лагер. Не е изключено столичани да проведат и тонизираща тренировка на градския стадион.

В деня на мача Левски ще пътува за визитата си на "Хювефарма Арена“. Разстоянието между Русе и Разград е 60 км. Столичани имат сериозна фенска маса в региона и се очаква тимът на Станислав Генчев да се радва отново на солидна подкрепа от началото на сезона.

"Сините" продължават да спазват традицията с по-далечните гостувания като тези на Лудогорец и Черно море, а сега и на Спартак Варна, да не отсядат в градовете, където ще се проведе мачът, а в съседни на тях. Преди години част от ръководството и треньорския щаб се срещаха с фенове от регионите, но това се прекъсна след напускането на Станимир Стоилов и за момента такива мероприятия не се планират.

17