Тодор Янчев: Една победа ни трябва, за да тръгне колелото


Н. Гавазов

Въпреки че Ботев Враца загуби с 2:1 от Черно море, старши- треньорът Тодор Янчев остана доволен от представянето на отбора си, като сподели, че това е най-силният мач на тима от началото на сезона.

“Не бих казал, че се обърка нещо. Искам да виждам моя отбор по този начин да играе. Мисля, че днес ни е най-силният мач може би срещу един отличен съперник. Да, може би неприятно е, че загубихме, но аз лично видях в този мач много достойнства, които исках да ги виждам и в предните мачове. На прав път сме. Доволен съм въпреки загубата", започна Тодор Янчев.

“Все пак и съперникът е на друго ниво. Напълно нормално е те като домакини да окажат натиск. Ние можехме да завършим някои атака още по-добре. Допуснахме два гола, които са неприятни".

“Лично аз не се притеснявам, защото виждам какъв потенциал имаме. Първите кръгове срещнахме все водещи отбори. Единствено неприятна е домакинската загуба срещу Берое. Ако играем по този начин, аз съм спокоен за Ботев Враца", добави наставникът на Ботев Враца.

“Просто трябва да вкараме един гол повече от съперника и да не допуснем. Просто една победа ни трябва, за да тръгне колелото. Невинаги човек стартира по най-добрия начин, но важното е когато си паднал, да се изправиш, а ние имаме възможности и ще се изправим", допълни Янчев.

38