Алекс Колев: То е ясно, че всяка година не можеш да станеш голмайстор


F.

Нападателят на Левски Алекс Колев сподели след успеха срещу Локомотив Пловдив с 2:0, че клубът винаги трябва да е амбициозен.

"Важна е победата. Изиграхме един добър мач, създадохме немалко положения. Първото полувреме можеше да водим с 2, 3:0. Не се получи, но продължихме да натискаме съперника. Видяхте, че ги хванахме на някои доста опасни контраатаки второто полувреме. Успяхме да отбележим втори гол и да си затворим мача", започна Колев.

"Левски има най-великата публика, така че чуваха се постоянно. Тяхната подкрепа е доста важна за нашия отбор. Жалко за хората, които не успяха да влязат. Трябваше да ги пуснат в сектора на Локомотив. Не мисля, че има някакъв проблем".

"Левски винаги трябва да е амбициозен. Показваме добра игра, създаваме положения, успяваме да побеждаваме с повече от един гол и Левски играе един футбол директен, който носи успех", добави нападателят.

"Разбира се (дали ще се израдва, ако вкара на Крумовград). Чувам се с доста момчета от отбора. Уважавам ги като бивши колеги, но на терена няма приятели. Играя за Левски в момента и най-важното е отборът да върви", каза той.

"То е ясно, че всяка година не можеш да станеш голмайстор, въпреки че аз имам амбиции и винаги ще съм амбициозен. Изтеглям се по-назад, гледам да разпределям играта. Получават се нещата", допълни Колев пред репортерите.

31