Илиан Илиев: Не бяхме търпеливи


Н. Гавазов

Старши- треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след първата победа на отбора през сезона – с 2:0 срещу Септември София на "Тича“ в мач от втория кръг на efbet Лига.

"Не беше лесно, особено психологически, след като изпуснахме много положения в първия мач. Изиграхме мача не толкова търпеливо, колкото трябваше. Вкарахме повече агресия и скорост. Пожелавам успех на Септември, млад отбор, млади момчета“, започна Илиев.

"Трябваше да реагираме по-добре в някои ситуации. Срещи някои по-опитни футболисти ще ни е трудно. Искахме по-рано да се случат нещата и да запазим някои от момчетата, не стана, но може би така през 3-4 дни ще влезем по-бързо в ритъм“, добави той.

"В атакуващ план всеки отбор може да има проблем, когато не вкарва. Имаше опасности, когато трябваше да се потърси топката при центрирания в наказателното поле. През второто полувреме това се получи, а през първото не беше така. Нещата няма да дойдат от само себе си“, продължи Илиан Илире.

"Не сме направили много промени, ще видим дали сме се запазили след мача в четвъртък. Може би Апоел Беер Шева не ни подцениха, но приеха мача по-леко. Надявам се с нашата публика, колкото могат да дойдат в Разград, да опитаме да отстраним един традиционен отбор в евротурнирите и мисля, че имаме шансове“, завърши той.

24