Тодор Янчев: Продължаваме да работим


Н. Гавазов

Старши- треньорът на Ботев Враца Тодор Янчев очаквано бе разочарован след тежкото поражение с 0:4 в гостуването на Левски от втория кръг на българското първенство.

"Причините са, че срещнахме два от водещите отбори в нашето първенство. Когато играеше срещу Ботев Пд и Левски на старта на шампионата е доста трудно, няма какво да се лъжем. И в двата мача имахме достойни полувремена. Днес допуснахме гол в 44-ата минута, като рикошетът заблуди вратаря. Продължаваме да работим“, каза младият наставник минути след края на мача на стадион "Георги Аспарухов“.

"При 0:0 имахме идеално положение. Дани Генов си го изработи, но завършващият удар не бе точен. Не можем да се сърдим, това е футболът. Първи гол от рикошет, втори гол също лесно влезе, при третия гол тръгнахме да правим детски игри, а четвъртия също го допуснахме лесно“, анализира мача Янчев.

Той каза и върху какво иска да наблегне Ботев Враца преди мача с Берое: "Искам да наблегна да вземем да вкараме повече голове и да победим. Берое показа добра игра в първия мач и няма да ни е лесно. Надявам се с моите колеги да вдигнем момчетата“.

"Имаме нужда и работим върху привличането на нови състезатели“, каза той за селекцията.

"Лично аз се надявам на нашия стадион, но ще има Комисия, която ще вземе крайното решение. Работи се по тревното покритие, не сме направили и една тренировка на него, от мач на мач влизаме там и се надявам да играем там“, завърши Янчев по отношение състоянието на терена на стадион "Христо Ботев“ във Враца.

36