Локо София ще опита да се подсили с нови двама за мача с Левски


F.

Локo София очаква още две нови попълнения в следващите дни, разбра "Тема Спорт". Става въпрос за халф и защитник, като ръководството в момента води заключителни разговори.

"Селекцията не е приключила, чакаме още нови футболисти. На определени позиции ни трябват хора и вярвам, че ще ги намерим", каза старши треньорът на столичните железничари Иван Колев след победата над Монтана с 1:0 в събота вечер. Успехът донесе последното ново попълнение Анте Аралица. Преди двубоя бе представен отборът пред феновете. "Червено-черните" презентираха и новите си екипи, като на гърдите вече стои логото на новия спонсор - отново букмейкърска компания.

"Важното е, че в хода на подготовката не се стигна до трусове в отбора. Следвахме конкретна програма. Някои от футболистите още не играят на максимума на възможностите си. Като индивидуално старание и поведение на терена съм доволен, като общ изглед на отбора - все още не. Това е напълно нормално, защото в предишните мачове играхме с много футболисти в търсене на оптимален състав", коментира още Иван Колев.

След спаринга с Монтана той вече има решение за каращия проби младежки национал на България Емануел Мирчев. Ръководството е преценило, че няма да подписва с играча, като основната причина е свързана с документите му. За последно той игра в немския Теутония. Има престои в още няколко клуба в долните нива на германския футбол.

Локо София открива новия сезон с домакинство срещу Левски. Столичният сблъсък е в събота от 21:00 часа в "Надежда".

Победата над Монтана пък бе първа за новия собственик на клуба Веселин Стоянов.

33