Василев: Оставям Локо София в много добри ръце


Н. Гавазов

Локомотив София официално представи новия собственик. Както е известно, Иван Василев предаде акциите на Веселин Стоянов, който и досега бе част от ръководството на "червено-черните“.

“Ще станат девет години, откакто голяма част от феновете искаха Локомотив да съществува. На два пъти им отказвах, но бях убеден от моите синове, които са локомотивци като мен. Акционери бяхме аз и Вальо Николов. Създадохме много неща. Намерихме всичко разбито, нито терени за юношите, нито официален терен, развалина. Тогава аз започнах лека полека да поправям нещата. струваше ни много, отделено време и средства. Нямаше поливна система, всичко се поливаше с маркучи.

Успяхме да създадем един чист и истински Локомотив. Искам да благодаря на всички футболисти, треньори и служители, които са минали през отбора за тези години. Радвам се че оставам един чист Локомотив без никакви задължения. Оставям клуба в много добри ръце. Познавам го много добре и неговото семейство. Веско Стоянов близо девет години беше в управителния съвет. Това е единственият човек, който е помагал на отбора със средства“, заяви досегашният собственик Василев.

58