Гонзо: Старокин е футболист на Левски


В. Мухарски

Старши-треньорът на Левски Георги Иванов заяви, че Орлин Старокин още не е подписал с отбора, но въпреки това може да бъде считан за играч на "сините". Гонзо добави, че след като намери централен защитник и десен външен халф, селекцията ще бъде напълно готова.

"Гледаме нови футболисти и преценяваме качествата им. Предложиха ни много, но ние искаме да изберем качествен играч, а не да вземем някого и после да съжаляваме. Имаме няколко варианта. До втората контрола в Австрия трябва да са дошли двама нови футболисти и мисля, че поне с единия от тях ще сме подписали до тогава. Ако се забавим след това, вече ще бъде твърде късно, но с централен защитник и десен външен халф приключваме селекцията", заяви Гонзо.

"Договорихме всичко с Черноморец за Старокин, но се оказа, че Сашо Киров, който беше част от сделката, е контузен. Димитър Димитров-Херо го иска, но го иска здрав. Сега Сашо е в Барселона и минава прегледи. Дори Киров да не отиде в Черноморец, ще измислим нещо друго. Старокин е футболист на Левски", заяви Гонзо.

"Имаме уговорка с Дарко, но изгодна оферта и за него, и за клуба още не е дошла. Той е футболист на Левски и при това е основен наш играч. Аз ще разчитам на него, докато не подпише с друг клуб", завърши Георги Иванов.

141