Левски представи нови екипи и попълнения


В. Мухарски

 Старши-треньорът на Левски Георги Иванов представи днес на пресконференция новите попълнения на отбора. "Сините" вече си осигуриха подписите на Иван Цветков, Александър Башлиев (и двамата от Пирин), Тодор Христов (Берое) и Симеон Райков (Ботев Враца).
Четиримата позираха пред медиите със синята фланелка, а след това направиха и първата си тренировка под ръководството на Георги Иванов. Орлин Старокин, който също ще подпише с Левски ще бъде представен, когато се финализират и последните детайли по преминаването му на "Герена".

"Това са едни от най-добрите футболисти в България и се радвам се, че успяхме да ги привлечем. Доволен съм, те ще ни помогнат да изпълним целите си", сигурен бе Георги Иванов-Гонзо.

Номерата, с които футболистите ще играят през новия сезон са: Тодор Христов - 21, Симеон Райков - 11, Иван Цветков - 19, Александър Башлиев - 20. За Старокин се пази фланелка с номер 6.

На "Герена" днес "сините" представиха и новата си екипировка за сезона, предоставена им от NIKE. В ролята на манекени влязоха Божидар Митрев, Иво Иванов и Владимир Гаджев. Единствената новост е в резервния екип, който от този сезон няма да е жълт, а при гостуванията Левски ще играе с бяла фланелка и сини гащета.

Снимка: Sofia Photo Agency

143