Лудогорец търси нападател


Н. Гавазов

Лудогорец работи усилено по подсилване на тима през лятото, пише "Тема Спорт". До момента разградчани имат само един трансфер в лицето на германския ляв бек Марсел Хайстер. Той пристигна като свободен агент от МОЛ Фехервар.

Според източника, главната цел пред "орлите" обаче е да подсилят нападението. В момента Лудогорец има само един чист нападател. Това е аржентинецът Матиас Тисера. И няма да бъдат жалени средства това да се случи, след като Игор Тиаго бе трансфериран в белгийския Брюж за 7.9 млн. евро.

Една от опциите пред Лудогорец е хондураският нападател на Арис Луис Палма, пишат местните медии. Роден е на 17 януари 2000 година, висок е 178 см. и освен на върха на атаката може да действа и по фланговете. През изминалия сезон Палма се разписа 11 пъти в 29 мача. За правата му трябва да бъдат платени около 2.5 млн. евро.

Желанието на треньора Ивайло Петев обаче не се изчерпва само с взимането на човек в нападение. Той вече на няколко пъти обяви, че държи да бъдат взети попълнения за всички линии, за да може тимът успешно да се представи в евротурнирите.

185