Шампион пожела Милиев


Н. Гавазов

Защитникът на Левски Йордан Милиев може да последва доскорошния си съотборник Веселин Минев и да продължи кариерата си в чужд отбор, съобщава в днешния си брой "Меридиан мач". Според изданието, сериозен интерес към централния защитник проявява шампионът на Кипър Апоел Никозия, който е готов да води преговори за българския национал.

Медиите в островната държава вече разпространиха информацията, че Милиев може да подсили Апоел, който има големи амбиции за пробив в Шампионската лига наесен.

Към този момент кипърците не са изпратили официална оферта на "Герена", но според "Меридиан мач" представители на Апоел Никозия вече са се свързали с агента на защитника Саша Вукойевич, като предложението е било за 200 хиляди евро годишна заплата.

"Не знам откъде имате тази информация. В момента съм в Сърбия, а днес по телефона ме търсиха и ваши колеги от Кипър със същия въпрос. Действително имах разговор с представител на Апоел, но към момента този трансфер е невъзможен", опроверга Вукойевич вероятността за тренсфер.

"Те могат да осигурят идеални условия за Милиев, но не разполагат с необходимата сума, за да откупят правата му от Левски. Футболистът има дългосрочен договор. Все пак, той е само на 23 години и е национал на България", допълва агентът.

 

132