Арда и Локо Пловдив със зрелищно равенство


F.

Арда и Локомотив Пловдив завършиха наравно - 4:4 в интересен мач от програмата на родния шампионат. Двата тима направиха отворен мач с положения и към двете врати и в крайна сметка си отбелязаха осем гола.

"Смърфовете" заличиха пасив от три гола и дори в заключителните минути можеха да се поздравят с пълния успех. Отделно от това имаше и три греди - две за Локомотив и една за Арда. 

Тонислав Йорданов откри резултата от дузпа в 3-ата минута. Димитър Илиев възстанови равенството в 6-ата минута. Лъчезар Котев изведе тима си напред в резултата с гол в 64-ата минута. Иван Тилев също се разписа във вратата на слисания съперник, след като получи пас отдясно. В 73-ата минута дойде време и на Иван Коконов да се разпише с хубав удар. Марсел се разписа във вратата на Арда в 76-ата минута. Ивайло Димитров върна отбора си в мача с гол в 86-ата минута. Три минути по-късно Петрович възстанови равенството за 4:4. Така Локо вече има 37 точки и е седми, колкото има и Берое, но е с мач повече, а Арда е на 10-ото място с 32

364