Генчев: Не е лесно да вкараш 4 гола на Левски


Н. Гавазов

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев коментира победата с 4:2 срещу Левски.

"Като цяло първото полувреме бе силно за нас. Имахме положения. Трябваше да водим поне с два гола. Имахме три много добри ситуации да вкараме трети гол. После се получи леко отпускане и между 50-ата и 70-ата минута Левски ни превъзхождаше. Зрителите са останали най-доволни, видяха шест гола и доста положения пред двете врати.

Не е лесно един ден преди мача да разбереш, че ще водиш един такъв мач. Продължихме пътя, който до момента следвахме с Валдас. Нямаше как да разберем по-рано за смяната му. Вчера беше извършена. Тепърва ще имаме разговори с ръководството. Лудогорец винаги търси атакуващ и атрактивен футбол.

Не мисля, че са много отборите, вкарали четири гола на "Герена“. Левски има невероятна подкрепа от трибуните и се забелязва голям напредък. Не е лесно да им вкараш четири гола. Трябва да сме доволни.

Треньорската смяна? Емоционално реагираха футболистите. На никого не е приятно да се извършват треньорски смени. Това е част от футбола и трябва да се преодолее това нещо", заяви Генчев.

185