Бъдещето на Десподов в Лудогорец е неясно


F.

Кирил Десподов може и да не продължи кариерата си в Лудогорец. Неговото бъдеще е неясно, като това обяви един от шефовете на тима - Георги Домусчиев. Десподов играе в тима от Разград под наем от отбора на Каляри. Ситуацията е деликатна, тъй като по непотвърдена информация българският национал съди тима от Серия А за неизплатени заплати.

"За Десподов не зависи само от нас, така че не мога да кажа нищо конкретно", заяви собственикът на разградчани в ефирна Диема. Иначе Георги Домусчиев не скри радостта си от поредната титла.

“Не съм си представял, че ще спечелим 10 поредни титли. Като си спомня какво представляваше този стадион, когато дойдохме. Първите две титли бяха много трудни и значими. После две влизания в ШЛ, значими мачове в Европа. В крайна сметка 10 поредни титли за нас", каза Домусчиев. 
 
“Имаме двама новопривлечени играчи, работим и по други трансфери. Козмин Моци е легенда на Лудогорец и неговото бъдеще винаги ще е свързано с Лудогорец. Той е много коректен човек и истински мъж".

207