Новият в Левски: Няма разлика в първенствата на Румъния и България


В. Мухарски

Португалският халф Филипе Нашименто говори за новия си договор с Левски. Играчът парафира за две години и половина и заяви, че няма търпение да играе за тима.

"Развълнуван съм. Много съм щастлив, че пристигнах в най-големия клуб в България. Ще опитам да помогна на отбора да печели титли. От мен може да очаквате голямо себераздаване и страст в това, което правя на терена. Сигурен съм, че със синята фланелка ще спечеля много мачове. Знам за Левски, че има много титли и славна история. Клубът се нуждае отново да започне да печели трофеи. Знам, че сега трябва да спечелим Купата, а и имаме шансове за шампионата", заяви Филипе.

"Футболът в Румъния е подобен на този в България. Нивото е еднакво. В България има няколко водещи отбора, така както е в Румъния и аз се радвам, че ще имам възможност да се боря за титлата с Левски. Знам, че привържениците на тима са многобройни, подкрепят го навсякъде и са темпераментни. Нямам търпение да облека синия екип и да се боря за този отбор. Естествено амбицията ми е да вкарам много голове и така да помогна на отбора да спечели титлата. Само Левски!", завърши новият играч на "сините".

114