Лацио е в суперформа и трябва да надвие Лече


.

Лидерът в Серия А Лацио посреща Лече на “Олимпико” с идеята да продължи добрият си старт от началото на сезона и да спечели нови три точки, за да запази лидерската си позиция във временното класиране.

“Синята” част на Рим ликува, тъй като Лацио играе страхотно и след 5 мача има 4 победи и е вкарал 13 гола. Само това 1:4 от Милан помрачи малко ентусиазма. Едва ли “орлите” ще продължат полета си дълго, но с този добър старт могат да се пробват за пробив в топ 4 и участие в Шампионската лига. Наставникът Делио Роси има двама контузени – Симоне дел Неро и Франселино Метусалем.

Лече също се представя добре в елита. От 3-те си домакинства взе 7 точки. Сега тимът е в златната среда, но като гост играе слабо и няма спечелена точка от 2 мача. В защитата на Лече отсъстват Анджело, Джулиато, Вивес и резервният вратар Петрачи.

Всичко хубаво все някога свършва, но царуването на Лацио на върха може би ще се удължи поне още със седмица, заради домакиснкото предимство и невероятната форма на Марио Сарате, който води при голмайсторите със 6 попадения.

Вероятни състави:

Лацио: Карисо, Лихтщайнер, Сивиля, Крибари, Раду; Броки, Ледесма, Маури, Фоджия; Пандев, Сарате

Лече: Бенуси, Поленги, Стенардо, Фабиано, Антунес; Джакомаци, Санчета, Ариати, Касерта; Кастийо, Тирибоки

Последни 6 мача на Лацио у дома: ПППЗРР

Последни 6 мача на Лече като гост: ЗЗПЗЗП

Последни 6 мача между двата тима на “Олимпико”: 1:0, 3:3, 4:1, 1:0, 3:2, 4:2

Процентна вероятност: Лацио – 71%, арвен – 22%, Лече – 7%

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
30